Cumhuriyet Halk Partisi’nde açıklanan 126 belediye başkan adayı arasında Balıkesir’den de 5 ilçe yer aldı. Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz yeni dönemde de aday gösterilirken, Marmara Adalar’a Aydın Dinçer, Bigadiç’e Zafer Göksel, Kepsut’a ise Oğuz Arslan aday gösterildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına Ahmet Akın’ı gösteren CHP’de ilçe belediye başkan adayları da belli olmaya başladı. CHP Parti Meclisi’nde yapılan toplantıda açıkladığı 126 belediye başkan adayını arasında Balıkesir’den de 5 ilçenin belediye başkan adayı yer aldı. CHP’nin elinde bulunan Balya’da Belediye Başkanı Orhan Gaga ve Gönen’de İbrahim Palaz yeniden aday gösterilirken, Marmara Adalar’a Aydın Dinçer, Bigadiç’e Zafer Göksel, Kepsut’a da Oğuz Arslan isimleri açıklandı. Mevcut belediyelerin olduğu ilçelerde memnuniyet anketi düzenleyen CHP’nin, ilçelerinde tek adayı olan Orhan Gaga ve İbrahim başkanlarla devam etme kararı aldı. 

GAGA: BİRLİKTE BAŞARDIK, YİNE BAŞARACAĞIZ

CHP tarafından yeniden aday gösterilen Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, açıklama sonrasında sosyal medya hesabından “5 yıl önce “Mart’ın sonu bahar” demiştik. Şimdi ise “Birlikte başardık, yine başaracağız” diyerek aynı heyecan ile yola çıkıyoruz.  Size söz, memleketimin güzel insanları Balya’da her şey çok güzel olacak” paylaşımında bulundu. Adaylığı netleşen isimler arasında yer alan Marmara Adalar Belediye Başkan Adayı Aydın Dinçer ise, “Çok kıymetli Adalar’da yaşayan Büyüklerim, Arkadaşlarım, Kardeşlerim, Gençlerimiz ve en değerlilerimiz Çocuklarımız; bu akşam açıklanan kesinleşmiş adaylar listesinde CHP Marmara Adalar Belediye Başkan adaylığım açıklanmıştır. Hepinizle yol yürümek, Adalarımızı hep birlikte yönetmek ve kimseyi ötekileştirmeden herkes için eşit çalışmak ve Adalarımızda huzur ve bol kazanç getirmek için yola çıktık. Her şey çok güzel olacak.”