Yerel seçim sürecinde geri sayıma geçildikçe belediye başkan adaylığı konusu son günlerin en çok konuşulan mevzularından biri haline geldi.

Sosyal medyada yayınlanan fotoğraflar, manalı Cuma paylaşımları, ziyaretler, deklarasyonlar adaylık sinyali olarak yorumlanırken son olarak Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ile Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ın arasında yaşanan diyalog hem gülüşmelere neden oldu hem de adaylık konusunda nasıl hassas bir dönemden geçildiğini gözler önüne serdi. 

AYRINTIYI ORKAN YAKALADI!

Toplu Taşıma Merkezi’nde düzenlenen 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü programına katılan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, programın sonunda web TV’lere günün anlam ve önemine dair görüntülü röportaj vermeye hazırlandığı esnada günün bombası Orkan’dan geldi.   

AVCI YÖNÜNÜ DEĞİŞTİRDİ

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın Toplu Taşıma Merkezi’ndeki BASKİ hizmet binasını arkasına alarak röportaj vermeye hazırlandığı esnada araya giren Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan “Arkanda Büyükşehir Belediyesi’ne ait BASKİ’nin binası var, Büyükşehir’e göz kırpıyorsun sanacaklar. Ben arkamı Karesi Belediyesi’ne alıp röportaj vereceğim” sözleriyle Avcı’yı uyarınca kahkaha tufanı koptu. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ın uyarısını dikkate alan Hasan Avcı, yönünü değiştirerek röportajını verdi.