Hadi bakalım güzel günler bizi bekliyor olacak inşallah. Sonunda normalleşmeye başladık. Bizler çok umut ettik ve şimdi de bu umutlarımızın karşılığını almak için beklemek kaldı geriye. Birer birer bu bekleyişte ki çabamızın meyvelerini toplamaya başlayacağız artık. Normalleşmenin olmazsa olmaz üç kuralını ezberlemiş bulunmaktayız hijyen, maske ve sosyal mesafe. Zaten sağlığımızı da korumak için normalde de hijyen kurallarına ve sosyal mesafe kurallarına uyulmuş olsaydı belki bu kadar vaka da olmayacaktı.

 Her yıl daha mart ayından planlar yapmaya başlardık. Yaz geliyor ne yapsak nerelere gitsek. Arkadaşlarla plan yapılırdı konserlere gezilere gitmek için. Vizyona girecek filmleri takip ederdik sinemada izlemek için. Şimdi bunlardan uzak kalacağız diye oturup ağlayacak değiliz. Daha farklı yeniliklerle de kendimizi mutlu edebiliriz.

Şimdi yeni bir hayata başlıyor gibi düşünelim mi? Belki de bu yeni başlangıçlar hayatımızda bize istediğimizden daha fazla güzellik getirir. Mesela hobimiz yoksa bir hobi edinelim. Yeni bir kitaba başlayalım. Spor yapalım. Yediklerimize dikkat edelim. Hatta imkanınız varsa toplu taşıma kullanmamak hem de sağlığımızı korumak adına bisiklet kullanalım. Değişiklik her zaman iyi gelir insana. Bir an önce enerjimizi ve gücümüzü toplayıp, Sağlık Bakanı’mızın da dediği gibi rehavete kapılmadan minik adımlarla normalleşme sürecine ayak uydurma zamanı. Bu salgın süreci başlamadan hayalini kurduğumuz her şeyin bir an önce gerçekleşmesi dileğiyle.