İlçe ziyaretlerini hız kesmeden sürdüren Deva Partisi Balıkesir İl Başkanlığı Manyas’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Balıkesir İl Başkanı Kemal Aydemir ve beraberindeki Deva Partisi heyeti ilk olarak Deva Partisi Manyas İlçe Teşkilatına bir ziyaret gerçekleştirdi. Burada Deva Partisi Manyas İlçe Başkanı Fatih Akol ve İlçe Teşkilatından üyelerle bir araya gelen heyet, bir motivasyon toplantısı düzenledi ve partili bütün üyelere, ’’her an seçim olacakmış gibi hazır olmalıyız’’ mesajını verdi.

Toplantı sonrasında Manyas İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlıkları’na da birer ziyaret gerçekleştiren Deva Partisi Heyeti, burada ilçe başkanları ve beraberindeki kişilerle ülke gündemi üzerine sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.   Daha sonra çarşıya geçen ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren heyet, Manyas’lı vatandaşlarla konuşmalar yaptılar ve Deva Partisi’ni ve çözüm politikalarını anlattılar.

Gerçekleştirilen ziyaretlerin sonrasında bir açıklama yapan Deva Partisi Balıkesir İl Başkanı  Av. Kemal Aydemir  ‘’Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Kimseye bu bizden değildir gözüyle bakmayacağız.
Siyasette nezaketi yeniden tesis edeceğiz. Çatışmacı bir dil kullanmayacak ve her daim sakin bir duruşun simgesi olacağız. Anlatmaktan, açıklamaktan, çözüm üretmekten ve çalışmaktan, çabalamaktan vazgeçmeyecek ve ayak basılmadık alan bırakmayacağız.  Halkımızın çok büyük bir kısmının sıkıntı içerisinde olduğu bir dönemde bizim için yorulmak bir lükstür. Yargılamayacak, aşağılamayacak ve halkımızı dertlerini abartılmış görmeyeceğiz. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemeye, çözüm üretmeye Devam edeceğiz.

Evinden çıkamaz duruma gelmiş, kimsenin kendisini anlamadığını düşünen, Deva yok mu diyen herkesle, Deva burada diyerek birlikteyiz, hepsinin yanındayız.
Geçmiş yıllarda kaybettiklerimiz geri kazandıracak olan ve bugün bunun için çabalayan tek siyasi parti biziz ve insanlarımızın bunun farkında olması da bizim daha fazla çalışmamızı ve daha fazla çözüm üretmemize sebep oluyor.’’ dedi.