8 yıllık Hasret sona eriyor… MHP Lideri Devlet Bahçeli, 6 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’te Kuva-yi Milliye Meydanı’nda düzenleyeceği mitingle 2015 yılından beri gelmediği Balıkesir’de vatandaşlarla buluşacak.

Bahçeli’nin mitingi Cumhur İttifakı’nın 14 Mayıs seçimleri sürecinde Balıkesir’de liderler düzeyinde ilk ve son mitingi olacak.  Balıkesir’e yakışır bir miting hazırlığı içinde olduklarını belirten İl Başkanı Cevdet Gürcan, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak Genel Başkanımıza ve Cumhur İttifakı’na yakışır güzel bir mitingi gerçekleştireceğiz. Şehir dışından hiç katılım olmayacak. Karayoluyla saat 12.30’da şehrimizde olması beklenen Genel Başkanımız, bir süre istirahat ettikten sonra Kuva-yi Milliye Meydanı’ndan Balıkesirlilerle buluşacak” dedi.  Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 8 yıl aradan sonra 6 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’te Kuva-yi Milliye Meydanı’nda Balıkesirlilere seslenecek. Cumhur İttifakı’nın ilk ve tek mitingi olma özelliği taşıyacak mitingin hazırlıklarını tamamladıklarını belirten MHP İl Başkanı Cevdet Gürcan, “ Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, 8 yıl aradan sonra Balıkesirlilere seslenecek. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Genel Başkanımıza ve Cumhur İttifakı’na yakışır güzel bir mitingi gerçekleştireceğiz. Şehir dışından hiç katılım olmayacak. Karayoluyla saat 12.30’da şehrimizde olması beklenen Genel Başkanımız, bir süre istirahat ettikten sonra Kuva-yi Milliye Meydanı’ndan Balıkesirlilerle buluşacak. Cumhur İttifakı’nın ilk ve tek mitingi olma özelliğinden dolayı meydanı dolduracağız. Balıkesir’deki tüm vatandaşlarımızı mitingimize davet ediyoruz. Miting sonrasında da Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Yalova’daki miting için saat 16.30’da Balıkesir’den ayrılacak” dedi.

“PARTİMİZE VE ADAYLARIMIZA  YOĞUN İLGİ VAR”

Seçim çalışmaları süreciyle ilgili de bilgi veren MHP İl Başkanı Cevdet Gürcan, “ Milliyetçi Hareket Partisi olarak bugün birinci sıra adayımız Ekrem Gökay Yüksel’in il başkanlığı dönemindeki 4 yıl hep sahada, seçim varmış gibi çalıştık. Gitmediğimiz köy, kasaba, mahalle kalmadı.  Her mahalleye en az 5-10 kez gittik, vatandaşlarımızın elini sıktık, kapısını çaldık.  Her ay belli ilçelerde partiye yeni üye kayıtları yaptık. Edremit’te, Havran’da, Bandırma’da, merkezde partiye ilk defa gelen yüzlerce kişi partimize üye oldu. Şu anda bile her Perşembe günü 30-40 kişiye parti rozeti takıyoruz. Bu çalışmaların faydasını bugün milletvekili adaylarımızla birlikte yaptığımız seçim çalışmalarında görüyoruz. Vatandaşlarımız partimize ve adaylarımıza yoğun ilgi gösteriyor”dedi.