Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili seçilen Ekrem Gökay Yüksel, seçim sürecini ve önümüzde yapılacak ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimini SEMBOL Medya’ya değerlendirdi. Seçim döneminde diğer partilerin bütçelerinin çok altında bütçeyle seçim kampanya geçirdiklerini belirten Yüksel, “Diğer partilerin kampanya bütçelerinin 40’ta 1’ni harcayarak kampanya yürüttük. Ülkücü irade birlik-beraberlikle, kenetlenerek tüm imkansızlıklara rağmen halka ulaştı ve kendini anlattı. Vatandaşlarımız da bize sahip çıktı. Bizim yüreğimiz, parayı yendi”

Seçim sürecinde diğer partilerin harcadığı kampanya bütçelerinin çok altında bütçeyle seçim dönemini geçirdiklerini belirten Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili seçilen Ekrem Gökay Yüksel, “Diğer partiler seçimi kazanmak için çok para harcadı. İnan biz o partilerin kampanya bütçelerin ancak 40’ta 1’ni harcayarak seçim kampanyamızı  yürüttük. Ancak ülkücü irade birlik-beraberlik içerisinde, kenetlenerek, tüm imkansızlıklara rağmen halka ulaşıp kendisini anlattı.  Vatandaşlarımız da bize sahip çıktı. Bizim yüreğimiz, parayı yendi.  Zorlu bir süreçti bizim için. Bir tarafta dev bütçelerle kampanya yürüten, daha görünür olan partiler vardı, bir tarafta da ülkücü iradenin imkansızlıklara rağmen azimle çalışan inanmışlar ordusu. Sonuç itibariyle partimizin oylarını arttırdık. Bu süreçte her zaman arkamızda duran ülkücü camianın fedekar ve inançlı mensuplarına teşekkür ediyorum.  Şimdi önümüzde bir cumhurbaşkanlığı seçimi var. Amacımız cumhurbaşkanımızı en yüksek oyla seçtirmek. İlk turda yüzde 49,50’yi bulan Cumhurbaşkanımız, ikinci turda halkın daha yüksek desteğini alarak yeniden seçilecektir. Biz bu süreçte sahada olacağız” dedi.

“SORUMLULUĞUM

İKİ KAT ARTTI”

Balıkesir’de bir dönem aradan sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde MHP’nin temsil edilecek olmasının sorumluluğunu iki kat arttırdığını ifade eden Ekrem Gökay Yüksel, “ Bir dönem aradan sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeyiz. Geçtiğimiz dönem milletvekillimiz olmamasının eksikliğini yaşadık.  28.Dönemde bu zorlu görev bana düştü.  Balıkesir’in hakkını, hukukunu, taleplerinin savunucu olarak görevimi en iyi şekilde yapacağım. Sorumluluğum iki kat daha arttı. Ben bu işe başlarken ‘Öznemiz Balıkesir” ifadesini kullanmıştım. Öznesi Balıkesir olan her konunun takipçisi ve savunucu olacağım. Yılmadan, yorulmadan, daha çok çalışacağız” dedi.