Vali Hasan Şıldak birlik ve beraberlik duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayında toplumun çeşitli kesimleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Beraberinde Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ile birlikte Şehit Turgut Solak Fen Lisesi öğrencilerinin iftar sofrasına misafir olan Vali Şıldak, samimi bir sohbet ortamında geçen akşamda gençlerle olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İftar programında oruçların açılmasının ardından dua edildi. Program boyunca öğrencilerle sohbet eden Vali Şıldak, “Yakın zaman önce yaşanan büyük depremde toplumumuzun birlik ve beraberliği siz gençlerimize çok anlamlı bir örnek oluşturdu. Yarınları emanet edeceğimiz sizler, bizi biz yapan bu duygularla geleceğe hazırlanıyorsunuz. Çanakkale ruhunun temelini oluşturduğu birliğimizde gençlerimize Türkiye sevdalısı, memleket sevdalısı olmak düşüyor. Derslerinize çok çalışarak yarınlara güçlü adımlarla ilerlemenizi diliyorum. Biz size güveniyoruz ve başarılılarınızın daim olmasını diliyoruz.” şeklinde konuştu.