Balıkesir Büyükşehir Belediyesi son dönemde kafe, restoran gibi hizmet sektörüne yönelik yatırımlara ağırlık veriyor. Yaylada AVM’yi teslim aldıktan sonra Onhan Oteli ve içerisindeki restoranı işletmeye başlayan Büyükşehir Belediyesi Değirmenboğazı’nda, Avlu’da, Güre’de ve Bandırma’da açacağı kafe-restoranlar zinciriyle markalaşma yoluna gidecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, hizmet sektörüne yönelik yatırımlara hızlı bir giriş yaptı.  Yaylada AVM içerisinde yer alan Onhan Oteli devraldıktan sonra otel ve restoran işletmeciliğine başlayan Büyükşehir Belediyesi, buradan aldığı verimden memnun olacak ki 4 farklı noktaya daha yatırım gerçekleştirdi. Avlu Yaşam Merkezi’nin içerisinde yer alan ‘Et Usta’ adlı restoranı devralan ve adını ‘Onhan’a çeviren Büyükşehir Belediyesi, Değirmenboğazı’nın girişinde yer alan kafeyi de alarak oraya da Onhann adını verip Ramazan ayında vatandaşın hizmetine açtı.

BALBUCKS MARKALAŞACAK

 Kafe- restoran yatırımlarını merkezle sınırlı bırakmayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların talepleri doğrultusunda Güre ve Bandırma’da da işletme açacak. Hizmet kalitesini belli standartlarda sunmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi,  bu işletmeleri Fırıntaş A.Ş’den bağımsız farklı bir şirket üzerinden yönetmeyi planlıyor. 13 Nisan’da yapılacak Belediye Meclisi toplantısında Balbucks Kahve adlı şirketi hibe şeklinde devralmaya hazırlanan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, yeni hizmete açtığı kafe- restoranları bu şirketler üzerinde yönetecek.