AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey ziyaretlere hız kesmiyor. Vatandaşla buluşmaya, gönüllere dokunmaya devam eden Canbey’in bu kez ki durağı vefalı yurt Kepsut oldu. Balıkesir sevdalısıyız diyen Canbey, “Vatandaşlarımız için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam” dedi.

Milletvekili Canbey hem AK Parti teşkilatlarıyla bir araya gelerek değerlendirme ve istişare yapıyor, hem de gittiği yerlerde vatandaşlarla sohbet ediyor, dertlerini dinliyor, çözüm üretiyor.Kepsut’ta partisinin ilçe başkanlığını ziyaret eden Canbey, millete hizmet için fedakarca çalışan teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Canbey partinin emektarlarından, Kepsut kurucu yönetim kurulu üyesi İdris Bilgiç’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini de iletti. Kepsutlu şehitler Alkan Avcu ve Halil İbrahim Köse’nin ailelerini de ziyaret eden Canbey, şehit ailelerinin daima yanlarında olduklarını belirterek “Rabbim tüm şehitlerimizin makamını yüceltsin” diye konuştu.

HALKI DİNLEDİ
AK Partili Vekil Canbey Kepsut’un kırsal mahalleri Hotaşlar, Osmaniye, Mahmudiye ve Kalburcu‘da, çalışkan ve emektar mahalle sakinleri ile bir araya gelerek çaylarını içti ve dertlerini dinledi 
Yaptığı ziyaretlerde tarlaya girmeden edemeyen Milletvekili Mustafa Canbey, Kepsut’un meşhur şeftalisini tarlada dalından toplayarak beraberindeki heyete ikram etti. “Tarlada izi olmayanın harmanda sözü olmaz” diyen Canbey, “Güçlü Türkiye’miz için üreten çiftçimizin her daim yanındayız.” ifadelerini kullandı. Programlarının sonunda Kepsut Sanayi Caddesinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin yol yapım çalışmasını yerinde inceleyen Canbey, geç saatlere kadar çalışan yol yapım işçileriyle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Kepsut ziyaretine ilişkin açıklama yapan AK Parti Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, “Balıkesirimizi karış karış gezmeye, vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Bugün de Kepsut’tayız. Biz Balıkesir’in sevdalısıyız. Vatandaşlarımız için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.