Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanlığı, 28.Dönem Balıkesir Milletvekili Adaylarını Şeyh Lütfullah Cami’nin önünde düzenlediği programla tanıttı.

Zağnos Paşa Cami’nde Cuma namazını kıldıktan sonra esnafları ziyaret ederek tanıtımın gerçekleşeceği alana gelen milletvekili adayları burada vatandaşa hitap etti.  Milletvekili adaylarına başarılar dileyen AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, “Türkiye Yüzyılı için doğru zaman doğru adam Recep Tayyip Erdoğan mottosuyla Türkiye için en doğrusu AK Parti sloganıyla milletvekili adaylarımız Türkiye Yüzyılı için Türkiyemiz için Cumhurbaşkanımızla yol arkadaşlığı yapmak için beraber yol yürümek için aday oldular. Sizlerin destekleriyle haktan hakikatten yana olan cumhurbaşkanımızla yol yürüyecek bu arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Biz sefere çıkıyoruz zafer Allah’tan destek hepinizden” dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZ TEKRARDAN SEÇİLECEK”

Ankara’ya gönderecekleri milletvekili sayısının Balıkesir’e hizmet açısından çok önemli olduğunu ifade eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “ 14 Mayıs’ta memleketimizin ve cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimlerinden birine giriyoruz. 9 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. 9 yıldır şehre hizmet etmeye çalışıyorum. 9 seçime girdim ve 10.cu seçim olacak ve en çok heyecan duyduğum seçim bu. Bizlere çok önemli vazifeler düşüyor. 80 tane arkadaşımız, gönüldaşımız AK Parti’den milletvekili olmak için aday adayı oldu. Her biri birbirinden değerliydi. Bu arkadaşlarımız arasında daha önceden milletvekilliği yapmış 6 tane arkadaşımız vardı. Çok güzel görev yaptılar. Şimdi bir daha 9 arkadaşımızla karşınıza çıkıyoruz. Her biri yaptığı işlerle toplum tarafından beğenilen arkadaşlarımız. Balıkesir’e hizmet gelsin istiyoruz. Seçeceğimiz arkadaşlarımızın gücü, sayısı, iletişimi bizler için çok önemli. 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımızı tekrardan cumhurbaşkanı seçeceğiz. Herkesle takımına iddiasına giriyoruz. Her bir arkadaşımıza başarılar diliyorum” dedi.