Zafer Partisi 1. Sıra Balıkesir Milletvekiliği adaylığından istifa eden Suat Aydın, Genel Merkezi ve Ümit Özdağ’ı hedef aldı.

Zafer Partisi 1. Sıra Balıkesir Milletvekiliği adaylığından istifa eden Suat Aydın, Genel Merkezi ve Ümit Özdağ’ı hedef aldı.  Aydın,  “Atatürk’ü kullanıp Türk gençliğini kullanmaktan vazgeçin. Yazık bu Türk insanına yeter artık kandırıla kandırıla bir hal olduk. Çünkü herkes birilerini kandırıyor. Biz size inandık ancak inandığımız Ümit Özdağ’la bugünki Ümit Özdağ çok farklı” dedi.

Zafer Partisi içerisinden kendisi hakkında yüz kızartıcı suç işlediği yönünde iddiaların ortaya atılmasından dolayı adaylıktan istifa ettiğini belirten Suat Aydın, kendisine iftira atıldığını belirtip, sabıka kaydını basın mensuplarıyla paylaştı. Aydın, “Zafer Partisi  kurulduğu günden sonra sahada çok çalıştım, maddi-manevi çok şey verdim. Kurultaya kadar bu şekilde görevimi götürdüm. Ancak kurultay aşamasında çatlak sesler, menfaat ilişkileri çıkmaya başladı partimizde. Partinin büyüklüğünü gören kimilerine göre siyasetçi bana göre çakal kişilerin maddi- manevi  beklentileri bizim içimize de sızdı. Kurultaydan sonra kopuşlar başladı. Bir kişiyi sevmeyebilirsiniz ama iftara atamazsınız. Erkek adam şerefi için yaşar. Milletvekili seçilme yeterlilik belgesi” dedi.

“KANDIRILA KANDIRILA BİR HAL OLDUK”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı icraat ve kararlarından dolayı eleştiren Suat Aydın “  Ümit Özdağ, benim emeklerimi yok sayan genel başkan.  Atatürk’ü kullanıp Türk gençliğini kullanmaktan vazgeçin. Yazık bu Türk insanına yeter artık kandırıla kandırıla bir hal olduk. Çünkü herkes birilerini kandırıyor. Biz size inandık ancak inandığımız Ümit Özdağ’la bugünki Ümit Özdağ çok farklı. Zafer Partisi istişare yapılarak kuruldu ancak bugün Zafer Partisi’nde Ümit Özdağ ne derse o. Aksini tartışmak yok. Balıkesir listesi böyle olmamalı dediğimde istersen git diyen Ümit Özdağ’dır. Bu kadar emeğim boşa gitti. Eğer bana çekil deselerdi ben çekilirdim” dedi

“İFTARDAN YARIM SAAT ÖNCE HERKES YEMEK YEDİ”

Aday tanıtım toplantısında Ankara’da oteldeydik. Hep CHP’ye laf ediyorlar oruç saatinde İmamoğlu’nun önünde çay bardağı var diye. Ankara’daki Zafer Partisi’nin iftarında yemeğinde oruçların açılmasına yarım saat kala herkes oturdu yemeğini yedi. Bunu CHP yapsa Türkiye yüzünü tükürür. Saygısızlığın CHP’lisi, MHP’lisi, AKP’lisi olmaz. Saygısızlığın hiçbir şeyi olmaz. Bu saygısızlığı yapanlarla yol yürümeme kararı almıştım.

“ATATÜRK’E DUA OKUMUYORLAR  DİYE 8 YILDIR CAMİYE GİTMİYORUM”

Ümit Özdağ, Afyon’da Atatürk’e dua okumadılar diye tepki göstermişti. Ben de aynı gerekçeyle 8 yıldır camiye gitmiyorum. Bu imamların zihniyeti değişmedikçe camiye gitmeyeceğim. Müslümanım, namazını kılıyorum ama Atatürk’e cumalarda dua okumayan imamların arkasında da namaz kılmayacağım. Afyon’da biz Atatürk’e rahmet okurken o il başkanıyla gece 3-4’e kadar içki alemleri yaptılar.

“ALABİLİYORSANIZ GELİN CANIMI ALIN”

Beni tehdit ediyorsunuz, ben üç yaşımdaki oğlumla tehdit ediyorsunuz. Benim bir canım var alabiliyorsanız gelin alın. Belki senin haberin yoktur Ümit hoca ama beni bir manyakla, alkol bağımlısıyla uğraştırıyorsunuz. Ben bu adama bir şey yapsam kanun bana soracak. Beni gecenin 00.00’de arayıp beni tehdit ediyorlar. Eğer bana saygısızca davranırsanız, adımı Zafer Partisi’yle anarsanız yemin ederim Genel Merkezin önünde basın açıklaması yaparım. Sen nasıl İçişleri Bakanlığının önüne gidiyorsan ben de oraya gelirim. Lütfen arkadaşlarına sahip çık. 20 karı kocalar anlayıp boşanıyor. Bana efendiliğimi bozdurmayın. Zafer Partisi’ni bu saatten sonra ağzıma almıyorum.