Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 1. Sıra Balıkesir Milletvekili Adayı Ekrem Gökay Yüksel, 14 Mayıs seçimleri kapsamında saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Cumhurbaşkanlığı için Recep Tayyip Erdoğan, milletvekilliği seçimi içinde MHP’ye oy isteyen Yüksel, Edremit’te iftar programına katılıp, teravihi sonrasında da Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Balıkesir 1.Sıra Milletvekili Adayı Ekrem Gökay Yüksel, saha çalışmaları kapsamında babaocağı Edremit’te vatandaşlarla buluştu. MHP Edremit İlçe Başkanlığı’nın Cumhuriyet Mahallesi’nde düzenlediği iftar programına katılan Ekrem Gökay Yüksel, teravih namazının ardından da aynı mahallede esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Türkiye’yi 14 Mayıs’ta çok kritik bir seçimin beklediğini ifade eden Yüksel vatandaşlardan Cumhurbaşkanlığı için Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan, milletvekilliği için Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek istedi. Öznesi Balıkesir olan her şeyi sevdiğini belirten Yüksel, “ Balıkesir’imizin 20 ilçesinin sorunlarını tamamını biliyoruz. Çözümü için dersimizi iyi çalıştık. Doğduğum, büyüdüğümüz, rızkımızı kazandığımız güzel şehrimize borcumuzu ödemek için aday oldum. Derdi Balıkesir olan, şehrin sorunlarını ve taleplerini iyi bilen Milliyetçi Hareket Partisi milletvekilleri adayları olarak seçildiğimizde Ankara’da şehrimiz için canla başla çalışacağız” dedi.

“TÜRKİYE TERCİHİNİ CUMHUR’DAN  YANA YAPACAKTIR”

Türkiye’nin 14 Mayıs’ta geleceğini oylayacağını belirten MHP Balıkesir 1.sıra Milletvekili Adayı Ekrem Gökay Yüksel, “ Bir yanda önce vatan diyen, ülkenin bölünmez bütünlüğünü ve kardeşliğini savunan Cumhur İttifakı var diğer yanda eli kanlı terör örgütünün arka bahçesi olan partiyle yol yürüyen, menfaat birlikteliği üzerine kurulu 7 benzemezin oluşturduğu ittifak var. Vatandaşlarımız, bu aşamada tercihini bayrakla, ülkeyle sorunu olanlardan değil bu vatanı daha da yukarıya çıkaracak Cumhur İttifakı’ndan yana yapacaktır” dedi.