İYİ Parti Lideri Meral Akşener, 25 Haziran Salı günü saat 13.00’te Kuva-yi Milliye Meydanı’nda Balıkesirlilere seslenecek

Meral Akşener’in mitinginin gerçekleşeceği Kuva-yi Milliye Meydanı’ndaki hazırlıkları organize eden İYİ Parti İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, Kuvayi Milliye Meydanı’nın tarihi bir mitinge ev sahipliğini yapacaklarını belirtti. Miting duyurusu için astıkları pankartların AK Partililer tarafından kesildiğini ileri süren Yörük, “Susurluk’ta, Bandırma’da, merkezde pankartlarımız kesildi. Son 20 gün daha bu zulmü yapmaya devam ediyorlar. Yapsınlar bakalım, 20 günleri kaldı. Ellerinden geleni arkalarına koymasınlar. CHP, geliyor gelmekte olan diyor. Bizde tarih yazacağız, az kaldı diyoruz” dedi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Kuva-yi Milliye Meydanı’nda saat 13.00’de gerçekleştireceği mitingi öncesinde parti teşkilatları, miting alanındaki çalışmaları yürüttü. İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in Balıkesir’de sadece miting için geleceğini belirten İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, “ Genel Başkanımız Meral Akşener, 25 Nisan Salı günü saat 13.00’te Balıkesirlilerle buluşarak tarih yazacak. Genel Başkanımız,  Balıkesir merkez havalimanına inecek. Manayla Balıkesir Merkez Havalimanı da çalışmış olur, biliyorsunuz buraya milyonlarca lira para harcandı ve hiçbir faaliyet yok. Sonra halkı selamlayarak Kuvayi Milliye Meydanı’na gelecek.  Kuva-yi Milliye Meydanı’nda Balıkesirlilerle buluşup açık hava toplantısını gerçekleştireceğiz. Genel Başkanımız hemen ardından başka bir programa katılmak için geri dönüş yapacak.

MİTİNG DUYURU PANKARTLARIMIZ KESİLDİ

Bütün Balıkesir’in her tarafını ilanlarla, pankartlarla donatıp Genel Başkanımız Meral Akşener’in şehrimize geldiğini duyurduk. Tabi biz kentin dört yanına pankart asıyoruz, AKP’liler kesiyor. Genel Başkanımızın Balıkesir mitingini duyurmak için astığımız pankartlara bile taahammülleri yok.  Susurluk’ta, Bandırma’da, merkezde pankartlarımız kesildi. Son 20 gün daha bu zulmü yapmaya devam ediyorlar. Yapsınlar bakalım, 20 günleri kaldı. Ellerinden geleni arkalarına koymasınlar. CHP, geliyor gelmekte olan diyor. Bizde tarih yazacağız, az kaldı diyoruz. Artık milleti bu tür haksız, adaletsiz uygulamalara maruz kalmaktan kurtaracağız. Tarih yazmaya az kaldı, sabırsızlıkla Genel Başkanımızı Balıkesir’e bekliyoruz” dedi.