Deva Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan, yönetim kurulu ekibi ile birlikte sahaya hızlı bir giriş yaptı. Hemen hemen her gün sahada olan Ayan ve ekibi hız kesmiyor. Ayan, merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile başladığı ziyaretlerinde son 10 günde cenaze,düğün ve hayır etkinlikleriyle birlikte 50’nin üzerinde ziyaret gerçekleştirerek adeta yerel iktidara göz dağı verdi.

Merkez mahalle ziyaretlerinde muhtarlardan mahalle sıkıntıları ile ilgili bilgiler alan genç başkan ziyaretlerini kalabalık bir yönetim kadrosu ile gerçekleştiriyor. Kırsal mahallelerde ise köylülerin çok büyük bir ilgisi ile karşılandığı gözlenen Onur Ayan daha şimdiden köylülerin kalbini kazanmış görünüyor. Gittiği köylerde özellikle kırsalın arazi satışları,tarım ve hayvancılık konularındaki ekonomik sıkıntıları detaylı bir şekilde vatandaşlarla konuşan Genç başkan ve ekibi notlar alıp çözüm önerilerini köylülerle paylaşıyor. Onur Ayan “Neredeyse bitmek üzere olan köy nüfusunu nasıl çoğaltır, gençlerimizi köylerimize tekrar nasıl döndürebiliriz,bu sorulara cevap aradık. İstiyoruz ki kuzuların sesleri köylerimizde çoğalsın.Kuş sesleri çocuk sesleriyle birbirine karışsın.Köylerimiz eskisi gibi insanlarla dolsun.Bunun için çözüm önerilerimiz tabiki var. Gittiğimiz yerlerde anlatıyoruz.” dedi.

Son olarak vatandaşların cenaze,düğün hayır gibi etkinliklerini de hiç kaçırmayan Deva Partisi Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan “İnsanların en önemli günleri olan; biri en mutlu diğeri en üzüntülü iki gününde onlarla hem acılarını hem sevinçlerini paylaşmak bizim için en önemli. Mutluluklarını paylaşıyoruz ki çoğalsın.Üzüntülerini paylaşıyoruz belki bir miktar azalır düşüncesiyle. Her daim Karesili vatandaşlarımızın yanındayız ” dedi.