Milliyetçi Hareket Partisi Altıeylül İlçe Başkanlığı’nın “MHP Bitmez” adıyla düzenlediği üye katılım programında 500 kişiye parti rozeti takıldı. Genel seçimde Balıkesir’de kapı kapı dolaşarak Cumhur İttifakı’nın başarısı için çalışacaklarını belirten MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, “MHP Bitmez’ diyerek Balıkesir’de bir seferberlik ilan ediyoruz. Kapı kapı, ev ev, mahalle mahalle, sokak sokak, köy köy dolaşacağız. 20 ilçede üç hilalli sancağımızı sonsuza kadar dalgalandırabilmek için çalışacağız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Altıeylül İlçe Başkanlığı tarafından “MHP Bitmez” adıyla düzenlenen üye katılım töreni Sultan Abdülhamit Han Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Edremit ve Bandırma’dan sonra üçüncüsü Altıeylül’de yapılan üye katılım töreninde 500 kişiye MHP’ye rozeti takıldı.  Törene; MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, Altıeylül İlçe Başkanı Alper Orçelik, Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Çalışkan, eski il başkanları Mehmet Duran, Ercüment Ataş, Ahmet Yaraş, Milletvekili Aday Adayları Tayfun Tursun, Nuri Özcan, Taha Tunus, belediye meclis üyeleri ve partililer katılım gösterdi.

ORÇELİK: “ BİZİM SAFLARIMIZDA

 KIRGINLIK YOKTUR”

Yoğun bir katılım gerçekleştiği programın açılışın konuşmasını yapan MHP Altıeylül İlçe Başkanı Alper Orçelik,”  Bu kutlu yürüyüşe katılan her bir vatandaşımız, bizlerin dava arkadaşı olmuş, ülkesine, ülküsüne ve Türk milletine olan inancı ile yorulmadan çalışmalarına başlamıştır. Bende sizlere dava arkadaşınız olarak sesleniyorum. Bizim saflarımızda, Kırgınlık, küskünlük ve yorgunluk yoktur. Her bir ülkücü bizler için değerlidir, omuz omuza yürüyeceğimiz lider ülke vizyonunda yol arkadaşımızdır. El ele omuz omuza bu yolu yürüyeceğiz, kimseyi geride bırakmayacağız. Bu inanç ve ülküdaşlık hukuku çevresinde kimse bu hareketin ötekisi değildir. Kimse bu davanın üvey evladı değildir. Partimiz, her bir ülküdaşımıza, her bir vatandaşımıza sonuna kadar açıktır. Bu kutlu davaya atılan her adımda, gönüller buluşacak, birliktelikle hedefine doğru koşacaktır. İlimiz ve Altıeylül İlçemiz özelinde yine partimize olan inanç, coşku katılım ve mutlu ki taktire şayandır. Köylerimiz, mahallelerimiz burada yaşayan vatandaşlarımız bizlere güvenmiş, inanmış ve yerel gündemi bizler ile takip etmektedir. Milliyetçi-Ülkücü hareketin katılımcı yerel yönetim anlayışı millet sinesinde karşılık bulmuştur. Ne mutlu ki bizlere olan teveccüh gerçekten de ileri boyuttadır. Yolumuz uzundur. Milliyetçi Hareket Partisi Altıeylül İlçe Teşkilatımız için ulaşacağımız çok hedef vardır. Ben de sizlere bu şuurla söz veriyorum, “Ben de varım” diyorum. Her bir ülkücünün, her bir vatandaşımızın rahat, huzurlu ve mutlu bir refah toplumuna kavuşması için bende varım. İlçemizin kalkınması, yeni endüstri istihdam olanaklarının oluşturulması için bende varım. İlçemizde tüm vatandaşlarımızın kamu hizmet ve yerel yönetim imkanlarından eşit şekilde faydalanması, kaliteli, verimli ve Türk yüzyılına yakışan imkanlarla buluşması için ben de varım. Şimdi siz değerli üyelerimize baktığımda gözlerinizdeki aynı inancı görüyorum ve Milliyetçi Hareket Partisi Alteylül Teşkilatının hedeflerine daha güvenle bakıyorum.”

YÜKSEL: “AİLİMEZE HOŞ GELDİNİZ”

Partiye katılım sağlayan kişilere seslenen MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, “ Bugün aramıza katılan arkadaşlarımız MHP’ye değil dualı bir teşkilata dualı bir davaya katılmıştır. Bugün bizimle birlikte mücadele eden ağabeylerimiz, kardeşlerimiz binlerce şehidin kanıyla binlerce gazinin alın teriyle yoğrulmuş bir davaya omuz vermeye geldiler. Ailemize hoş geldiniz. Bin yıldır ülkemiz üzerinde bir mücadele veriliyor. Bin yıldır bu ülkede Türklüğün varoluş mücadelesi veriliyor. Bin yıldır bu mücadelenin içerisinde inanmış bir Türk milleti var ve bu Türk milleti bu mücadelenin başında önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen bir genel başkan var. Hayatını davasını adamış, çizgisinden hiç sapmamış ve inanmış bir genel başkan var, İkbal kaygısı olmayan bir genel başkan olduğu için yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun.

YÜKSEL” …. KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ”

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100.yılında yapılacak seçimde Cumhur İttifakı’nın başarısı için çalışacaklarını kaydeden Yüksel, “‘MHP Bitmez’ diyerek Balıkesir’de bir seferberlik ilan ediyoruz. Kapı kapı, ev ev, mahalle mahalle, sokak sokak, köy köy dolaşacağız. 20 ilçede üç hilalli sancağımızı sonsuza kadar dalgalandırabilmek için çalışacağız. Biz ülkücüler binlerce ağabeyimizi şehit verdik, biz onların emanetçileriyiz. Ömrünün yarısından fazlasını bu davaya adamış işkenceler görmüş başbuğ Alparslan Türkeş’in emanetçileriyiz. Bizler bu cumhuriyeti kuran bütün ülkücülerin bedenlerinde ruh bulan Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetçileriyiz. Biz bu vatanı karşılıksız sevenleriz. Sadece bu bayrak göklerden inmeyecek, bu ezan susmayacak, bu topraklar düşman çizgisiyle dinmeyecek diye mücadele ediyoruz. 2023 yılı tüm Türkiye’nin kaderini etkileyecek önemli bir yıldır. Ülkenin ikinci yüzyılının başlangıcı olup 2023 ve sonrası hedeflerimizin gerçekleştirilmesi, Türkiye’nin Ortadoğu’daki jeopolitik konumunu dünya sahnesinde güçlü duracağı ve ekonomik anlamda tam bağımsız Türkiye’nin temellerinin atıldığı bir dönemdir.  Omuzlarda vatan sevdası ve hizmet aşkıdır. Biz sırtımızda yaşadığımız bu yüce amacı hiçbir zaman yük olarak görmedik ve bu uğurda gecemizi gündüzümüze katarak gayret sarf ettik. Cumhuriyetimizin 100.yılında yine aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya da devam ederek, Cumhur İttifakı’nın başarısı için mücadele edip bunu Balıkesir’de başarılarla taçlandıracağız.