İYİ Parti Edremit İlçe Başkanı Oğuzhan Civgaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Altınoluk Tarihi Antandros Şehrini Kurtarma, Koruma ve Yaşatma Derneğini ziyaret etti.

İYİ Parti Edremit İlçe Başkanımız Oğuzhan Civgaz, STK İşleri Başkanı Ertuğrul Soykök, Doğa ve Çevre Politikaları Başkanı Lütfiye Yardımcı,  Seçim İşleri Başkanı Sadettin Pircioğlu,  Kadın Politikaları Başkanı  Hanife Işıl Eğin, Toplumsal Politikaları Başkanı Murat Pekçetin, Mali İşler Başkanı Mehmet Korkmaz, Kurumsal İlişkiler Başkanı Vesika Dinçer, Yönetim Kurulu Üyeleri Bilgen Biçer Cinokur, Ayfer Öztürk, bazı partililer ile birlikte Altınoluk Tarihi Antandros Şehrini Kurtarma, Koruma ve Yaşatma Derneğini ziyaret etti.

Civgaz ve ekibini, Dernek Başkanı Gülçin Cömert ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Altınoluk Köyü’ndeki Abdullah Efendi Konağı’ndaki Dernek Merkezinde Cömert,  Antandros Antik Kenti ve kazı çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Çalışmaların Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Klasik Arkeoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürcan Polat başkanlığında sürdüğünü anlatan Cömert,  hazırladıkları kültür sanat projeleri ile Antandros Antik Kenti’nin tanıtılmasına, tarihsel ve kültürel mirasın ortaya çıkarılmasına, dostluk, barış ve aynı zamanda turizm ve arkeolojiye katkı sağlamaya çalıştıklarını kaydetti.

İlçe Başkanı Oğuzhan Civgaz da yaptığı konuşmada, Antandros Tarihi Kentin tanıtımı başta olmak üzere diğer sorunlarının çözümü konusunda parti olarak her türlü katkıya hazır olduklarını kaydetti.