Susurluk AK Parti İlçe Başkanlığı, ilçedeki muhalefetin etkin isimlerini bir bir bünyesine katmaya devam ediyor. Son aylarda belediye meclis üyesinden, kadın kolları başkanına kadar önemli isimlere AK Parti rozeti takan Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan’ın son transferi İYİ Parti Susurluk İlçe Başkanlığı kurucularından Adnan Turgut oldu.

Siyasetin en hızlı yapıldığı ilçelerden biri olan Susurluk AK Parti, muhalefetten bir ismi daha bünyesine kattı. Son birkaç aylık süreçte belediye meclis üyesinden, kadın kolları başkanı ve ilçe başkanlarına kadar muhalefetin öne çıkan isimlerine AK Parti saflarına çeken Susurluk İlçe Başkanlığının son transferi İYİ Parti Susurluk İlçe Başkanlığı kurucularından Adnan Durgut oldu.

“AK PARTİ’MİZ BÜYÜK BİR AİLEDİR”

2023 seçimleri öncesinde AK Parti’yi güçlendirmek adına muhalefetin etkin isimlerini parti saflarına katan Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan, İYİ Partili Adnan Durgut’un transferini “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda yaptığı milli birlik ve beraberlik çağrısına kulak veren Susurluk İYİ Parti kurucularından Adnan Durgut’da aramıza katıldı. Hep birlikte memleketimize ve milletimize hizmet edeceğiz, hayırlı uğurlu olsun. AK Parti’miz büyük bir ailedir. İçinde vatan millet aşkı olan, şehrimize hizmet etmek isteyenleri partimize davet ediyorum” şeklinde sosyal medya hesabından duyurdu.