Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ve BB Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Elvan Bahar Göktepe ilçedeki 69 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Yapılan çalışmaların ve projelerin görüşüldüğü toplantıda Başkan Cengiz, “İvrindi Belediyesi olarak en iyi hizmetleri milletimizle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, İvrindi Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Önder, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Elvan Bahar Göktepe ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantıda muhtarlarla bir araya geldi. İvrindi’deki 69 mahalle muhtarı, mahalleleriyle ilgili taleplerini ilettiler. Yapılan çalışmaların da değerlendirildiği toplantıda muhtarlar, mahallelerindeki belediye hizmetleri nedeniyle Başkan Yusuf Cengiz’e teşekkür ettiler.

İvrindi Belediyesi olarak ilçedeki her mahalleye hizmet ulaştırdıklarını söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, “Mahalle muhtarlarımızla bir araya geldik. Her mahalleye dokunma ve hizmet ulaşımı için koordineli hareket halinde olduğumuz 69 mahalle muhtarımız ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik.

Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanımız Elvan Bahar Göktepe’nin katılımları ile yürüttüğümüz çalışmaları masaya yatırıp mahallelerimizin talepleri değerlendirdik.Her talebi dikkate alarak, hizmeti milletimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Her zaman en iyi hizmeti milletimizle buluşturmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

BB Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Elvan Bahar Göktepe ; “Bugün bizi misafir eden çok kıymetli İvrindi Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz’e ve güzel ekibine teşekkür ediyoruz.İvrindinin hepsi birbirinden kıymetli muhtarlarımla toplantımızı gerçekleştirdik. Bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyor 2023 yılının sağlık mutluluk ve başarı getirmesini rabbimden diliyorum .”dedi.