Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Serkan Sarı milletvekili adaylığı için 24 Aralık Cumartesi saat 13.00’de Salih Tozan Kültür Merkezi’nde düzenleyeceği toplantıyla 5 yıldır sürdürdüğü il başkanlığı görevinden istifa edecek.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından milletvekilli adaylığını düşünen ilçe ve il başkanlarının 26 Aralık tarihine kadar istifa etmeleri yönünde aldığı karar sonrasında milletvekilliği adaylığı için istifa etmesi beklenen İl Başkanı Serkan Sarı görevini bırakacağı tarihi açıkladı. Sarı, 5 yıldır sürdürdüğü il başkanlığı görevini 24 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’de Salih Tozan Kültür Merkezi’nde düzenleyeceği toplantıyla noktalamaya hazırlanıyor.  Kalabalık bir toplantıyla gövde gösterisi yapma hazırlığı içinde olduğu belirtilen Serkan Sarı, süreçle ilgili sosyal medya hesabından “ CHP İl Başkanı olarak 5 yıldır onurla ve gururla sürdürdüğüm görev sürecinde yaptığımız çalışmaları paylaştığımız, önümüzdeki dönemde yapacaklarımızı konuştuğumuz ve İl Başkanlığı görevimi bırakarak Milletvekili aday adayı sürecine başlayacağım son toplantımı gerçekleştiriyorum. Bütün dostlarımı ve yol arkadaşlarımı toplantımıza davet ediyorum. Katılımınız güç verecektir” mesajını paylaştı.

İL BAŞKANLIĞI İÇİN KÖYBAŞI’NIN ADI ÖNE ÇIKIYOR

CHP İl Başkanı Serkan Sarı’nın milletvekili adaylığı için istifa etmesinin ardından gözler seçilecek yeni il başkanına çevrildi. CHP Genel Merkezi’nin onayı alınarak belirlenecek yeni il başkanının Serkan Sarı’nın yönetiminden bir ismin olacağı vurgulanırken, bu görev için İl Başkan Yardımcısı Erden Köybaşı’nın isminin öne çıktığı parti kulislerde konuşuluyor.