İlçede yaşayan vatandaşlara yardım eden, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalar yapan Burhaniye Belediyesi, her alanda ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzlerini güldürüyor.

Yardıma muhtaç, engelli ve kimsesiz bireylerin ihtiyaçlarını karşılamak ve yaşam standartları arttırmak için mücadele eden Burhaniye Belediyesi, bünyesindeki Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından toplanan ev eşyalarını, ihtiyacı olanlara ulaştırıyor.
Başvurular sonucunda, tespitler ile yardıma muhtaç vatandaşların çekyattan koltuğa, buzdolabından televizyonuna, çamaşır makinesinden, gardırobuna kadar her ihtiyacını karşılayarak evlerine kadar götüren ekipler, haneleri ayrıca yaptığı yakacak yardımıyla ısıtıyor.
Son yıllarda insanların ekonomik alım gücünün düştüğünü söyleyen Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “Sosyal sorumluluklarımızın farkındayız. 39 mahallemizde yaşayan her vatandaşımızın belediye olarak yanındayız. Sosyal yardımlarımız sadece ev eşyası ve kıyafet olarak kalmıyor. Vatandaşlarımıza yemekten yakacağına, kırtasiyeden bursuna, asker yardımından aceze yardımına kadar birçok konuda destek ve yardımlarımızı gerçekleştiriyoruz.” dedi.