Lokman Arıcıoğlu’nun Trabzon’a atanmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Adem Özalp, yeni dönemle ilgili SEMBOL Medya’ya açıklamalarda bulundu. Balıkesir’de sporun tüm paydaşlarıyla birlikte uyumlu bir çalışma ortaya koyup, kentin spordaki başarısını daha da yukarılara taşımak için elbirliğiyle çalışacaklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, gençleri spora teşvik edip, milli sporcular kazandırmak için mücadele edeceklerini ifade etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne atanan Adem Özalp, yeni dönemle ilgili SEMBOL Medya’nın soruları yanıtladı. Uzun yıllar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün çeşitli kademelerinde görev yaptıktan sonra Karesi İlçe Spor Müdürlüğü görevini sürdüren Adem Özalp, Lokman Arıcıoğlu’nun Trabzon’a görevine atanmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ataması gerçekleşmişti. Kısa süre içerisinde çalışmalarına başlayan çiçeği burnunda Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, yeni dönemde sporun tüm paydaşlarıyla birlikte uyumlu çalışacaklarını ve gençleri spora teşvik edici faaliyetler gerçekleştireceklerini söyledi.

BALIKESİR’E VE KURUMA YABANCI DEĞİL

Özalp, “. Kuva-yi Milliye Şehrine hizmet etmekten onur duyacağım. Bu görevin ilimize ve şahsıma hayırlara vesile olmasını temenni ederek, beni bu göreve layık gören Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu’na saygı ve şükranlarımı arz ediyorum. Kısa süre içerisinde müdürlüğümüzün ilgili birimlerindeki personelimizde bir araya gelip çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunup, projeler üzerine yol haritalarımızı belirleyeceğiz. Amacımızı Balıkesir’deki sporun tüm paydaşlarıyla birlikte kentimizin spordaki başarısını daha da ileriye taşımaya çalışacağız. Uzun yıllardır Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde ve sonrasında Karesi İlçe Müdürlüğü’nde görev yaptığım için kente ve spor kamuoyuna yabancı biri değilim.  Spor kamuoyunun beklentilerini ve taleplerini biliyoruz. Profesyonel-amatör kulüplerimizle, spor kulüpleri yöneticilerimizle, bürokratlarımızla, yerel yönetimlerimizle bir bütün olup başarı çıtasını daha da yukarılara taşıyacağız. Gençlerimizi spora, sosyal ve kültürel faaliyetlere teşvik edip, kötü alışkanlıklardan uzak tutup hem zihnen hem de bedenen sağlıklı bireyler olarak yetişmesini sağlayacağız. Bu sporcular arasında elit düzeyde sporcuların yetişmesine katkı sunarak milli sporcu sayımızı arttıracağız” dedi.