TEMA Vakfı Balıkesir Altıeylül İlçe Sorumluluğuna Gül Dinçer getirildi. Seyfi Topaç’ın sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakmasının ardından TEMA Vakfı Genel Merkezi, Necatibey Eğitim Fakültesi Anaokulu Müdürü Gül Dinçer’i Altıeylül İlçe Sorumlusu olarak görevlendirildi.

GÜL DİNÇER KİMDİR?

1989 yılında Keşan’da dünyaya gelen Gül Dinçer ilk ve orta okul eğitimini bu ilçede  tamamladı. Savaştepe Anadolu Öğretmen Lisesi’nde bitirip Dokuz Eylül Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde lisans eğitimi gördü. 2011 yılında İstanbul’da öğretmenlik görevine atandı. 2015 yılında Balıkesir’e tayin olduktan iki yıl sonra aynı kurumda müdür yardımcılığı görevine ve ardından 2019 yılında Necatibey Eğitim Fakültesi Anaokulu müdürlüğüne başladı. Halen bu görevine devam eden Gül Dinçer evli ve bir kız bir erkek iki çocuk annesidir.

KUTER’DEN DİNÇER’E “HOŞGELDİNİZ”

TEMA Vakfı Balıkesir İl Temsilcisi Metin Kuter, “Başta topraklarımız olmak üzere, doğal varlıklarımızın korunması mücadelesinde gönüllü olarak İlçe Sorumluluğu görevini üstlenen Gül Dinçer hanıma teşekkür ediyoruz. Sayın Dinçer’in  Balıkesir Altıeylül İlçe Sorumlumuz olarak TEMA Vakfını her ortamda en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyoruz.  Bu vesileyle, kendisine TEMA ailesine tekrar hoş geldiniz diyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.