Deva Partisi Balıkesir’de ilçe kongrelerini yapmaya devam ediyor. Deva Partisi Balıkesir İl Başkanlığı; Salı günü Ayvalık ilçesinde gerçekleştirdikleri ilk kongrenin ardından ikinci seçimli kongresini Erdek İlçesinde yaptı.

Kongre öncesinde Erdek esnafıyla ekonomi üzerine sohbet eden Deva Partisi Üyeleri, sohbet sonrasında Erdek Ticaret Odası’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Deva Partisi’nin tüm kadrolarıyla esnafın ve ticaret erbabının her zaman yanında olduğunu ifade eden Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Elif Esen ”Ülkemizin içinde olduğu zor dönemi el birliğiyle aşacağız. Deva Partisi sorunlara DEVA olacak, çözüm üretecek bir kadro hareketidir. Bu kadro ülkemizi düzlüğe çıkaracak beceriye sahip olan kadrodur. Bize inanın ve güvenin, çünkü biz size inanıyor ve güveniyoruz” açıklamalarını da sözlerine ekledi.

Ziyaretlerin ardından yapılan Erdek İlçe Kongresine; Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Elif Esen yanı sıra, Deva Partisi Kurucular Kurulu Üyeleri Ahmet Edip Uğur, Kadircan Koşdere (GMYK Üyesi), Tunahan Elmas, İlker Çelik, Çanakkale İl Başkanı Berkan Karaca, Balıkesir İl Başkanı Av. Kemal Aydemir, Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan, Altıeylül İlçe Başkanı Can Çağrı Yeşilsu katılım gösterdi. Oldukça geniş bir katılımla gerçekleştirilen Erdek İlçe Kongresinde, açılış ve selamlama konuşmalarının ve temennilerin ardından oylamaya geçildi. Oylamanın sonucunda Murat Sever, Deva Partisi Erdek İlçe Başkanı olarak seçildi.