DEVA Partisi tamamlanan Manyas ilçe Kongresi’nden sonra toplam 7 ilçede kongrelerini tamamladı.

İlçe başkanlarını belirlediklerini ifade eden Deva Partisi Balıkesir İl Başkanı Avukat Kemal Aydemir; Hız kesmeden İl Kongresi için hazırlandıklarını ve ilçe kongrelerinde yaşadıkları coşku ve ilgi dolu atmosferin daha büyüğünü Balıkesir İl Kongresinde de göreceklerinden emin olduğunu sözlerine ekledi.

Deva Partisi Balıkesir’de kongrelerini hızla gerçekleştiriyor. Hafta sonunda 3 ilçede kongresini gerçekleştiren Deva Partisi, 5 Ekim pazartesi günü Manyas ilçesinde 1.Olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongreye  Kurucular Kurulu Üyeleri Ahmet Edip Uğur, Kadircan Köşdere(GMYK Üyesi), Balıkesir İl Başkanı Avukat Kemal AYDEMİR’le beraber il ve ilçe başkanları kadrolarıyla katıldı. Geniş bir katılımla pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen Manyas ilçe kongresinde bir şölen havası hakimdi. Yapılan açılış ve selamlama konuşmalarının ardından geçilen oylamanın sonucunda, Deva Partisi Manyas İlçe Başkanlığına Fatih Akol seçildi.
Başkan Aydemir “Ülkemizin içinde bulunduğu zor durumdan bir an önce kurtulması ve siyasi arenadaki çatışma ikliminin yok edilmesi için DEVA Partisi kadroları olarak elimizi taşın altına koyduk. Dertlere DEVA olacağız. Pandemi ortamında, bütün kurallara uygun olarak yapacağımız İl Kongremize bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi