AK Parti MKYK Üyesi Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur, Balıkesir’i ilçe ilçe mahalle mahalle gezmeye devam ediyor. Milletvekili Uygur, Burhaniye, Havran, Manyas ve Sındırgı’nın kırsal mahallelerini ziyaret etti.

AK Parti Burhaniye İlçe Başkanlığı ziyaretiyle Burhaniye programına başlayan Milletvekili Uygur, ilçe teşkilatıyla bir araya gelip istişarelerde bulundu.Sonrasında Bahadınlı Mahallesini ziyaret eden Uygur, ev ziyaretleri yaptı, kahvehanede vatandaşla bir araya geldi talep ve beklentilerini dinledi, vatandaşın talepleriyle ilgili gerekli kurumlarla görüştü. Esnaflara hayırlı bereketli kazançlar diledi.

“Kadın girişimcilerimizin her zaman yanındayız.”

AdalıEfe Zeytin Yağları ve AdalıDefne Doğal Cilt Bakım Ürünlerini AK Parti Burhaniye ilçe teşkilatıyla birlikte ziyaret eden Milletvekili Uygur, ziyareti ile ilgili olarak “6 kuşaktır zeytin yağı imal eden bir aileden gelen, başarılı bir işletmeci olan Derya Öncel’den çalışmaları ile ilgili bilgi aldık. Derya hanım, Uluslararası ödüllü AdalıEfe zeytinyağlarını, bu yağların Edremit körfezini sarmalayan Kaz dağları ve Madra dağında yetişen şifalı aromatik bitkilerle yoğurulmasıyla üretilen sabunları, şifalı yağları doğal AdalıDefne kozmetik ürünlerini anlattı bize. Kadın girişimcilerimizin her zaman yanındayız. Şehrimizde başarılı kadın girişimcilerimizin artmasından mutluluk duyuyoruz. Derya hanıma misafirperverliği için teşekkür ederim.” Dedi.  Burhaniye teşkilatıyla birlikte Partinin kurucu üyelerinde Nazmi Karademir’i ziyaret eden Uygur;  “AK Parti’mizin emektarlarıyla birlik beraberlik içinde omuz omuza 2023 hedeflerimize emin adımlarla  yürüyoruz ”dedi.

İKİNCİ DURAK HAVRAN

Havran’da da ziyaretlerine AK Parti ilçe başkalığı ile başlayan Uygur,  Havran Devlet Hastanesini ziyaret etti, yapımı devam eden Palyatif Bakım Merkezinde incelemelerde bulundu. Hastane Başhekimi Gülsema Akıncı’dan çalışmaları ile ilgili bilgi alan Uygur hastaları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.  LMNA Tekstil Fabrikasını Havran İlçe Teşkilatıyla birlikte ziyaret eden Uygur, Fabrika Sahibi Ozan Fulser ve Genel Müdür Arif Uzun’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Çoğunluğu kadınlardan oluşan 120 personelin çalıştığı fabrikada işçilerle selamlaşıp kolaylıklar diledi.

“Gelecek neslimizden umutluyuz.”

Burhaniye İlim Yayma Cemiyeti Kur’an Kursunu ve Havran Çamdibi Mahallesi Kur’an Kursunu ziyaret eden Uygur : “Kur’an kursunda eğitim gören evlatlarımızla ve kıymetli hocalarıyla sohbet ettik.  Kurslara gösterilen ilginin ne kadar büyük olduğuna şahit olduk. Gelecek nesillerimizden umutluyuz. Çocuklarımızın Vatanını milletini seven, dinini ve diyanetini bilen, maneviyat sahibi nesiller olarak yetiştirilmesi için emek veren herkesten Allah razı olsun. Rabbim evlatlarımızın her birini muvaffak eylesin. Rabbimiz bizleri Kur’an’ın yolundan ayırmasın. ” Dedi. Göreve Yeni başlayan Havran İlçe Jandarma Komutanı Murat Sol’i ziyaret eden Uygur, hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında kolaylıklar diledi.  Manyas ziyaretine de İlçe Başkanlığı ziyareti ile başlayan Milletvekili Uygur, teşkilatla birlikte Cumhuriyet, Peynirkuyu, Erecek ve Koçoğlu Mahallelerini ziyaret etti. Kahvehanelerde vatandaşla bir araya gelen Uygur,  ev ziyaretlerinde de kalabalıklar tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.  AK Parti Sındırgı İlçe Teşkilatıyla birlikte Kınık ve Yüreğil Mahallelerini ziyaret eden Milletvekili Uygur, kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya geldi, ev ziyaretleri yaptı. Salatalık tarlasına girdi, kornişon eleğinin başına geçti. Her ilçede olduğu gibi Sındırgı’da da vatandaşlar tarafında sevgiyle karşılandı.  Ziyaretleri ile ilgili olarak Milletvekili Uygur : “Balıkesir’imizi ilçe ilçe, mahalle mahalle gezmeye, vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Memleketimiz için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ilk günkü aşkla çalışmaya devam ediyoruz.  Gittiğimiz bütün ilçelerde bizleri ilgi, alaka ve muhabbetle karşılayan, bağrına basan hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum.” Dedi.