Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültemizin Hemşirelik Bölümü, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ile Sağlık Yönetimi Bölümünü başarıyla tamamlayan ve meslek yaşamlarına başlamaya hazırlanan öğrenciler için yemin töreni gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda düzenlenen yemin törenine Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Eray, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Gökhan Aba ve Doç. Dr. Ebru Kaya Mutlu ile fakülte öğretim elemanları, öğrenciler ve veliler katılım sağladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan yemin töreni programlarında Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serap Altuntaş, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Eseceli, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru Kaya Mutlu ve Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gökhan Aba’nın kendi bölümlerinin yemin törenleri öncesinde açılış konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Açılış konuşmalarının ardından bölüm birincilerinin tüm mezun öğrenciler adına birer konuşma gerçekleştirmeleri ve bölümden dereceyle mezun olan öğrencilere plaket takdimleriyle devam eden yemin törenleri tüm mezunların önlükleriyle birlikte sahnede bölüm başkanlarının refakatinde meslek yeminlerini etmeleriyle son buldu.