AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir’in Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’le yaptığı görüşmeden önemli bir yatırım müjdesi çıktı. Balıkesir’e Kız Olgunlaştırma Enstitüsü kurulması için Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den söz aldığını belirten Aydemir, “Sayın Erdoğan’ın büyük destekçisi olduğu “Olgunlaşma Enstitüleri”nin artırılması yönündeki çabalarımızda mutlu sona ulaştık. Balıkesir’imizin De Kız Olgunlaşma Enstitüsü olacak!” dedi,

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, üst üste müjdeleri sıralamaya devam ediyor.

Susurluk Anadolu Lisesi’nin proje okulu olduğunu açıklayan Mutlu Aydemir’in ikinci güzel haberi de Balıkesir’e kurulacak olan Kız Olgunlaştırma Enstitüsü oldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’le yaptığı görüşme sonrasında Kız Olgunlaştırma Enstitüsü’nün müjdesini veren Aydemir, “Balıkesir’imize Kız Olgunlaşma Enstitüsü kuruluyor.

Gelenekten ve geleceğe kültürel mirasımızı koruyarak, bir arada tutan çalışmalarımız meyvelerini veriyor.

Coğrafi işaretini şehrimize kazandırdığımız “Balıkesir Pullusu” Emine Erdoğan hanımefendimizin ilgi ve destekleriyle ünü daha da büyüdüğü gibi,yine Sayın Erdoğan’ın büyük destekçisi olduğu “Olgunlaşma Enstitüleri”nin artırılması yönündeki çabalarımızda mutlu sona ulaştık Balıkesir’imizin de Kız Olgunlaşma Enstitüsü Olacak!   Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler ve sıkı takibimiz neticesinde Balıkesir’imiz enstitüsüne kavuşuyor.

Sayın Bakanımıza şehrimize olan ilgi ve desteği için hemşerilerim adına teşekkürde bulunarak, imza niteliğinde değer kazandıran bugün ve geleceğe yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Balıkesir’imize olan ilgisi, Balıkesir’imize bugüne kadar yapılmış en büyük tanıtımı gerçekleştirdiği ve olgunlaşma enstitümüzün açılışına destekleri içinde Sayın Emine Erdoğan hanımefendiye ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.