Karesi Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine kol-kanat geriyor. Başkan Dinçer Orkan’ın talimatıyla Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürecek Karesi Belediyesi, bu ay içerisinde 22 bin kişiye evde iftar yemeği hizmeti gerçekleştirip, bin 500 gıda kolisi dağıtımı yapacak.

22 BİN KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ

Karesi Belediyesi, Ramazan ayında ilçedeki ihtiyaç sahiplerini unutmuyor. İhtiyaç sahiplerinin Ramazan ayının sofralarına sıcak yemek gelmesi için çalışmalar yürüten Karesi Belediyesi, bu süreçte günlük 800 kişiye evlerine iftar yemeği hizmeti veriyor. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ın talimatıyla Ramazan ayına yönelik çalışmalarda ihtiyaç sahiplerinin her türlü ihtiyaçları göz önünde bulunduruldu. Bir ay boyunca 22 bin kişiye evde iftar yemeği hizmeti verecek Karesi Belediyesi,  yaşlıların ve ihtiyaç sahiplerine ücretsiz kuaför-berber hizmeti verecek. İftar yemeği hizmetinin yanı sıra gıda kolileri yardımında da bulunan Karesi Belediyesi, bu süreçte bin 500 koliyi ihtiyaç sahiplerine teslim edecek. Karesi Belediyesi’nin Ramazan Bayramı için yapacağı hizmetlerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi.

BAŞKAN ORKAN’DAN MAHALLE ZİYARETLERİ

Sosyal yardım ve hizmetlerin yanı sıra Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan bu ay içerisinde sahada vatandaşlarla birlikte oluyor. Ramazan ayının ilk haftası içinde 1.ve 2. Sakarya ile Vicdaniye Mahallelerinde vatandaşlarla birlikte geçiren Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Ramazan ayının ruhu paylaşmaktır. Bizde bu ay içerisinde belirlediğimiz ihtiyaç sahibi kişilerin evlerine iftar yemeği başta olmak üzere, gıda kolisi gibi yardımlarda bulunuyoruz. Bunun yanı sıra ihtiyaç sahiplerinden belediyemize gelen talepleri karşılıyoruz. Amacımız Karesi’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın güzel bir Ramazan ayı geçirmeleridir. Bayram içinde ayrıca bir hazırlık yapıyoruz. Ramazan ayı içinde mahalle ziyaretlerimizle vatandaşlarımızla bir araya geliyor, onlarla hasbihal ediyoruz. Ramazan ayı bitene kadar bu ziyaretlerimizi devam ettireceğiz” dedi.