Balıkesir Fırıncılar ve Unlu Mamuller İmalatçıları Esnaf ve Sanatkarları Odası Genel Kurulu’nda tek listeyle seçime giren mevcut Başkan Niyazi Tunç görev süresine bir 4 yıl daha ekledi.

Balıkesir’deki oda seçimleri tüm hızıyla devam ediyor. Merkezdeki önemli odalar arasında yer alan Balıkesir Fırıncılar ve Unlu Mamuller İmalatçıları Esnaf ve Sanatkârları Odası üyeleri sandık başına gitti. Mevcut Başkan Niyazi Tunç tek listeyle girdiği seçimlerde görev süresine bir dört yıl daha ekledi. BESOB Toplantı Salonu’nda gerçekleşen Genel Kurula; BESOB Başkanı Fehmi Erdem, Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız, Şoförler Odası Başkanı Rıza Tekin, Tuhafiyeciler Odası Başkanı İsa Erol, Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Nurullah Bozkır, Kahveciler Odası Başkanı Bülent Bilir, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Turgay Kapan katılım gösterdi.

TEK LİSTE

Balıkesir Fırıncılar ve Unlu Mamuller İmalatçıları Esnaf ve Sanatkârları Odası Genel Kurulu’nun divan başkanlığını BESOB Başkanı Fehmi Erdem yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Niyazi Tunç yönetiminin faaliyet ve denetim raporları okunup, oy birliğiyle kabul edildi. Tek listeyle seçime girip salondaki üyelerin oylarıyla yeniden oda başkanlığına seçilen Fırıncılar Odası Başkanı Niyazi Tunç, “Geçtiğimiz dört yıldaki faaliyetlerimizi destek veren ve bundan sonraki dört yıl içinde bize görev veren üyelerimize teşekkür ediyorum. Amacımız bundan sonraki dört yıl boyunca da çalışmalarımıza üyelerimize katkı sağlamak” dedi.