BEM-BİR-SEN Balıkesir Şubesi’nden anlamlı proje. BEM-BİR-SEN Balıkesir Şubesi, 2 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında yağmurlu havalarda sıkıntı yaşayan tekerlekli sandalye kullanan kişilere özel olarak hazırlatılan panço hediye etti. Proje, sosyal medya üzerinden Türkiye’de ses getirdi.

BEM-BİR-SEN Balıkesir Şube Başkanı Cenk Davulcu ve yönetim kurulu üyeleri, 2 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediye Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı oyuncularıyla yemekte buluştu. Balıkesir Köftesi adlı restoranda gerçekleşen yemekte Cenk Davulcu, tekerlekli sandalye kullanan kişilerin karşılaştığı bir soruna çare olmak adına özel hazırlatılan pançoları sporculara hediye etti. Tekerlekli sandalye kullanan kişilerin yağmurlu havalarda hem sağlıklı bir şekilde ulaşımını sürdürmeleri hem de yağmurdan korunmaları adına böyle bir girişimde bulunduklarını kaydeden Cenk Davulcu, sporcuların özel hazırlatılan pançolarla yaşam kalitelerinin bir nebze de olsa artacağını belirtti.

YAŞAM KONFORUNU

ARTIRAN BİR DOKUNUŞ

BEM-BİR-SEN Balıkesir Şubesi’nin yemek organizasyonu ve panço hediyesine teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Takımı oyuncusu Alper Şentürk, “ Bu günde bizimle birlikte olan BEM-BİR-SEN Şube Başkanı Cenk Davulcu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Bize hediye edilen ürünün günlük yaşamımızda bizi bir sıkıntıdan gidererek, yaşam konforumuzu yükseltecek olması da ayrıca günün başka bir güzelliği” şeklinde duygularını ifade etti.  BEM-BİR-SEN Şube Başkanı Cenk Davulcu da önümüzdeki günlerde pançoların diğer tekerlekli sandalye kullanıcılarıyla buluşturacaklarını söyledi.