Yaklaşık 2 ay önce Deva Partisi Karesi İlçe Teşkilatına Kurucu başkan olarak görevlendirilen Onur Ayan liderliğinde ilk kongresini de yapan Karesi İlçe Deva Partisi, çalışmalarına da yoğun bir tempo ile başladı.

Öyle ki henüz 60 günlük olan Deva Karesi yaklaşık 120 ziyaret gerçekleştirerek olası erken seçim için adeta adım adım değil koşa koşa hazırlıklarını yapıyor. Üye kayıtlarına da yoğun şekilde devam eden Deva Karesi ilçe Yönetimi her kesimin kapısını çalıyor. Seçim çalışması olmamasına rağmen Ayan ve ekibi hem partinin tanıtımı hem de Balıkesir’in her bir ferdi için büyük emek ortaya koyuyor. Gidilen her ziyarette büyük bir ilgi ile karşılaşan ekip, karşılaştıkları ilgi ve sevgi ile motivasyonlarının daha da arttığını ifade ediyor. Bu durumun sebepleri arasında ise ülkenin içinde bulunduğu ekonomik buhran ile vatandaşın yeni umutlar araması gösteriliyor. Özellikle köy ziyaretlerinde vatandaşlar Deva Partisi’nden büyük bir umutla bahsediyor.

Deva Partisi Karesi İlçe Başkanı Ayan, köy ziyaretlerinde Deva Partisi’nin merak edildiğini ifade ederek; vatandaşın artık tarımdan ekonomiye, eğitimden adalete kadar  yürütülen yanlış politikaların bir an önce değişmesini, yandaş siyaset yerine işini iyi yapan ehil insanlardan oluşan kadroların oluşturulmasını istediklerini söyledi. Ziyaret ve çalışmaları ile büyük fark yaratan ekip; amaçlarının Karesi’nin her bir ferdine dokunmak, ve pek tabii dertlere deva olmak istediklerini belirtiyor. Temiz siyasetin altını çizen Onur Ayan ise hem Karesi hem Türkiye için özellikle gençler ve çocuklar için aynı enerji ve hevesle durmaksızın çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.