İl Kongresi sonrasında teşkilatlanma çalışmalarına devam eden Deva Partisi Burhaniye İlçesinde 1. Olağan İlçe Kongresini gerçekleştirdi.

Kurucular Kurulu Üyeleri Ahmet Edip Uğur ve Kadircan Köşdere’nin de katılım gösterdiği Burhaniye İlçe Kongresinde, Balıkesir İl Başkanı Av. Kemal Aydemir, Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan,  Altıeylül İlçe Başkanı Can Çağrı Yeşilsu, Ayvalık İlçe Başkanı Salih Oral Övüç,
Balya İlçe Başkanı Mesut Ünal, Edremit İlçe Başkanı Tevfik Çelik, Gömeç İlçe Başkanı Zeki Odabaşı ve İl Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyette hazır bulundu.

DEVA Partisi Burhaniye İlçe Teşkilat Binasının açılışından sonra geçilen kongrede yapılan açılış ve selamlama konuşmalarının ardından oylamaya geçildi. Yapılan oylamanın sonucunda;
DEVA Partisi Burhaniye İlçe Başkanı Av. Yasin Batmaz oldu.

Seçilen İlçe Başkanı Yasin Batmaz’ı tebrik eden İl Başkanı Av. Kemal Aydemir; ‘’Seçimin vatanımıza milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Hepimiz için çok değerli olan Burhaniye’mizin de dertlerine DEVA olmak için, birlik ve beraberlik anlayışıyla buradayız. Diğer ilçelerimizde de teşkilatlanma çalışmalarımız devam ediyor. Gelişmeleri şeffaf bir anlayış içerisinde kamuoyuyla her daim paylaşacağız’’, açıklamasını yaptı.

Kongrenin ardından,  bir dizi esnaf ziyareti gerçekleştiren DEVA Partisi Üyeleri, vatandaşlarla sohbet etti.